TFF 2. Lig'in son haftalarında heyecan doruğa çıkıyor. 2 Haziran Pazar günü oynanacak olan play-off finalinde İskenderunspor Kulübü'nün rakibi Alagöz Holding Iğdır FK olacak. Ancak 1461 Trabzon FK, play-off sürecindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu, kulübün başarılı performansını ve play-off finaline olan hazırlıklarını basın mensuplarına aktardı. Beyaz Grup'ta 4. sırayı alarak play-off'lara kalan ve ardından başarılı bir performans sergileyen 1461 Trabzon FK, finalde rakibini geçip Trendyol 1. Lig'e yükselmeyi hedefliyor.

Hekimoğlu, uzun bir sezon geçirdiklerini ve bu süreçte 41 maça çıktıklarını belirtti. Play-off etabında grubun birincisi olduklarını dile getiren Başkan, finalde rakip olan Iğdır FK'nin değerli bir takım olduğunu ve maddi anlamda güçlü bir yapıya sahip olduğunu vurguladı. Ancak 1461 Trabzon FK olarak kendilerinin de güçlü bir takım olduklarını ifade eden Hekimoğlu, oyuncularının sezonun finalinde ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inandığını söyledi.

Futbol: Hazırlık maçı Futbol: Hazırlık maçı

Başkan Hekimoğlu, kulübün hedefinin şampiyonluk olduğunu ve bu doğrultuda herkesin elinden geleni yapacağını aktardı. Taraftarların desteğinin önemine de vurgu yapan Hekimoğlu, taraftarları Sivas'taki maça davet etti.

Eğer 1461 Trabzon FK, play-off finalinde galip gelirse gelecek sezon Trendyol 1. Lig'e teknik direktörleri Sait Karafırtınalar ile devam edeceklerini kaydetti. Başkan Hekimoğlu, Trabzonspor ile olan ilişkileri ve iş birliklerini de önemle vurguladı ve bu doğrultuda kulübün uzun vadeli hedeflerini anlattı.

Kaynak: aa